Tilbage til forsiden

Juridisk

Slet din Deeper-konto

Deeper er udviklet af Biga Studio. Denne side forklarer, hvordan du sletter din Deeper-konto og de data, der er knyttet til den, hvad der slettes, og hvad der kan blive opbevaret. Du kan selv slette din konto i appen eller bede os om at gøre det via e-mail.

Slet din konto i appen

Det er den hurtigste måde, og den fungerer ens på iPhone og Android:

  1. Åbn Deeper, og log ind på den konto, du vil slette. Muligheden vises kun, mens du er logget ind.
  2. Gå til fanen Profil, og tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne Indstillinger.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Tryk på Slet konto i dialogen «Vil du slette din konto?» for at bekræfte.

Sletningen begynder, så snart du bekræfter, og kan ikke fortrydes. Hvis din konto har en e-mailadresse, sender vi dig en bekræftelse på e-mail, når dine data er slettet.

Anmod om sletning via e-mail

Hvis du ikke længere har appen eller ikke kan logge ind, så skriv til os på support@getdeepr.app med emnet «Slet min konto». Send den fra e-mailadressen på din Deeper-konto, eller skriv adressen i din besked: vi har brug for den for at finde din konto.

Hvad der slettes

Når du sletter din konto, slettes følgende permanent:

  • Din login-konto og din profil, herunder din e-mailadresse og dine svar fra introforløbet
  • Dine stemmeoptagelser
  • Dine stemmeanalyser: scorer og akustiske målinger som tonehøjde i Hz
  • Dine træningsfremskridt og din historik: gennemførte øvelser, præstationer, stime og XP
  • Din notifikationshistorik og din registrering til push-notifikationer
  • Invitationer, du har sendt, og de belønninger, der er knyttet til dem

Hvad der kan blive opbevaret, og hvor længe

  • Køb og abonnementer: oplysninger om dine køb opbevares af Apple (App Store), Google (Google Play) og vores abonnementsudbyder RevenueCat i henhold til deres egne privatlivspolitikker. Når du sletter din konto, opsiges et abonnement ikke: opsig det i abonnementsindstillingerne i App Store eller Google Play.
  • Sikkerhedskopier: eventuelle rester i krypterede sikkerhedskopier udløber inden for 30 dage.
  • Analyse-, nedbruds- og attributionsdata: gemmes af vores udbydere af analyse, fejlrapportering og attribution i op til 12 måneder.
  • Invitationer fra andre: hvis nogen inviterede dig til Deeper, opbevares deres registrering af invitationen, uden noget der identificerer dig.

Du finder alle detaljer om de data, vi indsamler, og hvor længe vi opbevarer dem, i vores privatlivspolitik.