Juridisch
Je Deeper-account verwijderen
Deeper is ontwikkeld door Biga Studio. Op deze pagina lees je hoe je je Deeper-account en de gegevens die eraan gekoppeld zijn verwijdert, wat er wordt gewist en wat er bewaard kan blijven. Je kunt je account zelf verwijderen in de app, of ons per e-mail vragen dat voor je te doen.
Je account verwijderen in de app
Dit is de snelste manier, en het werkt hetzelfde op iPhone en Android:
- Open Deeper en log in met het account dat je wilt verwijderen. De optie verschijnt alleen als je bent ingelogd.
- Ga naar het tabblad Profiel en tik rechtsboven op het tandwielicoon om Instellingen te openen.
- Tik op Account verwijderen.
- Tik in het venster 'Je account verwijderen?' op Account verwijderen om te bevestigen.
Het verwijderen begint zodra je bevestigt en kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je account een e-mailadres heeft, sturen we je een bevestigingsmail zodra je gegevens zijn verwijderd.
Verwijdering aanvragen per e-mail
Heb je de app niet meer of kun je niet inloggen? Mail ons dan op support@getdeepr.app met als onderwerp 'Verwijder mijn account'. Stuur de mail vanaf het e-mailadres van je Deeper-account, of vermeld dat adres in je bericht: we hebben het nodig om je account te vinden.
Wat er wordt verwijderd
Als je je account verwijdert, wordt het volgende definitief gewist:
- Je inlogaccount en je profiel, inclusief je e-mailadres en je antwoorden uit de onboarding
- Je spraakopnames
- Je stemanalyses: scores en akoestische metingen zoals toonhoogte in Hz
- Je trainingsvoortgang en -geschiedenis: voltooide oefeningen, prestaties, streak en XP
- Je meldingsgeschiedenis en je registratie voor pushmeldingen
- Uitnodigingen die je hebt verstuurd en de beloningen die eraan gekoppeld zijn
Wat bewaard kan blijven, en hoe lang
- Aankopen en abonnementen: gegevens over je aankopen worden bewaard door Apple (App Store), Google (Google Play) en onze abonnementsprovider RevenueCat, volgens hun eigen privacybeleid. Het verwijderen van je account zegt geen abonnement op: zeg het op in de abonnementsinstellingen van de App Store of Google Play.
- Back-ups: eventuele restanten in versleutelde back-ups verlopen binnen 30 dagen.
- Analyse-, crash- en attributiegegevens: maximaal 12 maanden bewaard door onze aanbieders voor analyse, foutrapportage en attributie.
- Uitnodigingen van anderen: als iemand je voor Deeper heeft uitgenodigd, blijft diens registratie van die uitnodiging bewaard, zonder iets dat jou identificeert.
Alle details over de gegevens die we verzamelen en hoe lang we ze bewaren, lees je in ons Privacybeleid.