Wróć na stronę główną

Informacje prawne

Usuń swoje konto Deeper

Deeper tworzy Biga Studio. Na tej stronie wyjaśniamy, jak usunąć konto Deeper i powiązane z nim dane, co zostaje usunięte i co może zostać zachowane. Konto możesz usunąć samodzielnie w aplikacji albo poprosić nas o to e-mailem.

Usuń konto w aplikacji

To najszybszy sposób i działa tak samo na iPhonie i na Androidzie:

  1. Otwórz Deeper i zaloguj się na konto, które chcesz usunąć. Ta opcja pojawia się tylko wtedy, gdy jesteś zalogowany.
  2. Przejdź do karty Profil i stuknij ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu, aby otworzyć Ustawienia.
  3. Stuknij Usuń konto.
  4. W oknie „Usunąć twoje konto?” stuknij Usuń konto, aby potwierdzić.

Usuwanie zaczyna się od razu po potwierdzeniu i jest nieodwracalne. Jeśli z Twoim kontem powiązany jest adres e-mail, po usunięciu danych wyślemy Ci e-mail z potwierdzeniem.

Poproś o usunięcie e-mailem

Jeśli nie masz już aplikacji lub nie możesz się zalogować, napisz do nas na adres support@getdeepr.app z tematem „Usuń moje konto”. Wyślij wiadomość z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem Deeper albo podaj ten adres w treści: potrzebujemy go, aby odnaleźć Twoje konto.

Co zostaje usunięte

Usunięcie konta trwale usuwa:

  • Twoje konto logowania i profil, w tym adres e-mail i odpowiedzi z onboardingu
  • Twoje nagrania głosu
  • Twoje analizy głosu: wyniki i pomiary akustyczne, takie jak wysokość głosu w Hz
  • Twoje postępy i historię treningów: ukończone ćwiczenia, osiągnięcia, serię i XP
  • Twoją historię powiadomień i rejestrację powiadomień push
  • Wysłane przez Ciebie zaproszenia i powiązane z nimi nagrody

Co może zostać zachowane i jak długo

  • Zakupy i subskrypcje: informacje o Twoich zakupach przechowują Apple (App Store), Google (Google Play) i nasz dostawca subskrypcji RevenueCat, zgodnie z własnymi politykami prywatności. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji: anuluj ją w ustawieniach subskrypcji w App Store lub Google Play.
  • Kopie zapasowe: ewentualne kopie w zaszyfrowanych kopiach zapasowych wygasają w ciągu 30 dni.
  • Dane analityczne, o awariach i atrybucyjne: przechowywane przez naszych dostawców analityki, raportowania błędów i atrybucji do 12 miesięcy.
  • Zaproszenia od innych: jeśli ktoś zaprosił Cię do Deeper, jego zapis tego zaproszenia zostaje zachowany, bez niczego, co pozwalałoby Cię zidentyfikować.

Wszystkie szczegóły dotyczące zbieranych przez nas danych i okresu ich przechowywania znajdziesz w naszej Polityce prywatności.